Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Verwoert in
AlmereOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Verwoert
De Paal 16
1351 JC Almere

tel: 036 53 130 99

Extra informatie

Specialisten in warmtecomfort   
Wonen in een veilige en comfortabel woning is hetgeen wat iedereen wil. Een cv-ketel die optimaal werkt is hierbij van groot belang. Rademaker Warm Gevoel is de juiste partij voor u om uw woning te voorzien van de nodige warmte. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak kunnen wij elke woning of pand voorzien van een optimaal werkende cv-ketel. Wilt u verzekerd zijn van een jaarlijkse controle en hiermee een optimaal werkende en veilige ketel? Bekijk dan onze mogelijkheden tot een Service Abonnement. 
 
365 dagen per jaar staan wij voor u klaar 
 
Ook in de weekenden en tijdens feestdagen staan wij voor u klaar om uw woning te voorzien van warmtecomfort. Neem contact met ons op voor uw vragen of om een afspraak in te plannen. 
 
Professionele werkwijze 
 
Al onze monteurs zijn voorzien van de juiste diploma’s en weten precies hoe zij elke CV-ketel optimaal laten functioneren 
 
Serviceabonnement zonder opzegtermijn 
 
Wij houden het graag transparant en hierdoor kan u uw Serviceabonnement zonder opzegtermijn beëindigen. Hierdoor zit u niet ongewenst aan een contract vast. 
 
Familiebedrijf 
 
Wij zijn een betrokken familiebedrijf waar naast hard werken veel waarde wordt gehecht aan een persoonlijke benadering. 
 
Proactieve houding 
 
Wij zullen u jaarlijks benaderen voor een controleafspraak zodat u dit niet vergeet. Hierdoor zal uw cv-ketel jaarlijks worden onderhouden en blijft hij veilig functioneren. 
 
1 vast bedrag 
 
Wij hanteren één bedrag waarin het uurloon en voorrijkosten zijn verwerkt. Ongeacht hoe vaak wij moeten komen en hoe lang wij bezig zijn met storingen of reparaties.

Specialiteit
  • Installatietechniek  
  • Nefit  
  • Remeha  
  • Vaillant