Installatiebedrijf
Riqua Installatiebedrijf in
AlphenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Riqua Installatiebedrijf
Heuvelstraat 62
6626BP Alphen

tel: 0487-561781

Extra informatie

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben werd het idee geboren om een eigen bedrijf te gaan starten. Op 1 april 1993 werd installatiebedrijf Riqua v.o.f. bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. In de ruim 20 jaar is installatiebedrijf Riqua v.o.f. , met als eigenaar Rick Hol en zijn vrouw Karin, een bekend gas- en watertechnisch installatiebedrijf geworden in voornamelijk het gebied van land van Maas en Waal.   
Onze voorkeur is altijd geweest het bedrijf kleinschalig te houden. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het runnen van jouw bedrijf. Dit brengt dan ook een enorme diversiteit in de werkzaamheden met zich mee. Je calculeert, verzorgt de inkopen en voert zelf de werkzaamheden uit. Het administratieve gedeelte is de taak van Karin. Geen dag is hetzelfde, dit maakt het mogen bezitten van een eigen bedrijf zo mooi. 
 
Mocht de druk van de uitvoerende werkzaamheden te hoog worden, dan maken wij gebruik van ingehuurde vaste mensen. Vele projekten i.o.v. architecten, aannemers en particulieren zijn inmiddels gerealiseerd. Vakkundig zijn wij op het gebied van gas, water, zinkwerk, dakbedekking, sanitair en CV. Ook de trend van de laatste jaren o.a. warmtepompen, zonnecollectoren en –panelen horen thuis in ons pakket. 
 
Wij zijn een gas- en watertechnisch installatiebedrijf, erkend door de SEI. Dit houdt in dat er altijd gewerkt wordt volgens de geldende normen en eisen. Kijkt u rustig verder op onze site en wij horen graag van u!

Specialiteit
  • Duurzaamheid 
  • Warmtepompen 
  • Verwarming 
  • Sanitair 
  • Loodgieters werk 
  • Dak- en Zinkwerk 
  • Ventilatie 
  • Service & onderhoud