Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Hamers in
ArnhemOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Hamers
Goudaweg 5
6843 EN Arnhem

tel: 026-4822576

Extra informatie

Er zijn veel installateurs. Als u een beetje door de gouden gids bladert of op internet rondkijkt, heeft u er zo een handvol gevonden. Het maken van een keuze valt niet mee. Beoordelen op prijs is vooraf vaak lastig. En kwaliteit? Hoe kun je dat vooraf nu bepalen? Dan gaan er ineens andere dingen meespelen. Bijvoorbeeld de mate waarin uw toekomstige installateur met u meedenkt. Hoe hij zich kan verplaatsen in uw situatie. Hoe hij samen met u zoekt naar de beste, veiligste, voordeligste, snelste oplossing voor u.  Nou, dat is nu net waarin HIT Arnhem uitblinkt! Wij benaderen ons vak vanuit u! Omdat u alleen kan bepalen welk eindresultaat u voor ogen heeft en welk budget u beschikbaar heeft. 
En bij dat alles houden wij natuurlijk alle geldende normen en bouwbesluiten nauwkeurig in de gaten. Neemt u voor aanleg, renovatie en onderhoud van verwarming, electra, waterleiding, gasinstallatie, riool, dakgoten en complete verbouwingen eerst even contact met ons op. 
Dan gaan wij met u meedenken! 
Afgesproken! 
 
HIT Arnhem is een jong en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in aanleg, renovatie en onderhoud van waterleiding, gasinstallaties, (centrale-) verwarming, riool, electra en dak- en zinkwerk. Onze vakmensen hebben een schat aan ervaring en werken met de modernste technieken en volgens de laatste normeringen. 
 
In alles wat we doen stellen we uw wensen vooraan. We helpen met het maken van keuzes. Wij beseffen ons dat ons specialisme vaak niet uw specialisme is. U zit niet te wachten op onduidelijkheid en onverwachte hoge rekeningen. Daarom zijn we helder en duidelijk over zaken en denken in de breedte met u mee. 
Dat levert u in de praktijk vaak een voordeel op. In kwaliteit, in prijs en in efficiency. Door vooraf goed alle kanten van een project te belichten, komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. 
Wij werken meestal voor particulieren, maar ook geregeld voor zorg instellingen, hotels en aannemers. En, dat doen we met veel plezier en energie. 
Oh ja, nog even. Als wij na een opdracht weer weg zijn, nemen we de rommel ook weer mee en laten we de boel weer netjes achter. 
 
Zo hoort het, toch?