Installatiebedrijf
Installatiebedrijf De Kraan in
Etten-LeurOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf De Kraan
Pauvreweg 18
4879 NA Etten-Leur

tel: 085 7609400

Extra informatie

Installatiebedrijf De Kraan is opgericht in 1986. In de begin jaren was het bedrijf nog gevestigd in Oudenbosch. De werkzaamheden richten zich van het begin af aan al op de projectmatige woningbouw, waarbij al in een vroeg stadium op de grotere woningbouw projecten werden gefocust. De Kraan groeide als onderneming gestaag en in het jaar 1992 waren we dan ook uit ons jasje gegroeid en vond de verhuizing plaats naar een groter pand op onze huidige locatie aan de Nikkelstraat in Breda. Een uitbreiding van het pand volgde al weer in 2004 met de aanschaf van het ernaast gelegen bedrijfspand.   
Heden ten dagen is de Kraan Installatietechniek B.V. een goed uitgerust sanitair installatie- en loodgieterbedrijf met ruim 50 werknemers. Het werkgebied is Zuid-West Brabant en Zuid-Holland waarbij we ons volledig gespecialeerd hebben in de projectmatige woningbouw met daarbij de realisatie van ongeveer 1500 wooneenheden per jaar. Ook zijn we steeds meer te vinden in de zorgsector, we hebben dan ook al in de loop der jaar meerdere zorgcomplexen gerealiseerd. 
 
Verder werken wij samen met een vaste groep als totaal installateur om ook de opdrachtgevers tevreden te stellen die graag alle disciplines onder een dak willen hebben.