Installatiebedrijf
Installatiebedrijf JKE Techniek in
PrinsenbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf JKE Techniek
Schoolstraat 16
4841 XD Prinsenbeek

tel: 076 - 8860924

Extra informatie

Installatiebedrijf JKE Techniek is een Elektrotechnisch installatiebedrijf dat gevestigd is in Prinsenbeek (Breda).   
Wij zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant 24/7 een  
betrouwbare, flexibele & professionele partner op het gebied van o.a. 
 
- Elektrotechniek (licht- & krachtinstallaties) 
- Domotica 
- Inbraakbeveiliging 
- Data- & Telecom netwerken 
- Centrale Antenne Installatie (KABEL-KEUR gecertificeerd!) 
- (Nood)Verlichting 
- Service & onderhoud 
 
Een goed advies, juiste materialen, kennis van zaken en een ruime ervaring. 
Dit is wat u mag verwachten van Installatiebedrijf JKE Techniek.  
Onze website geeft u een beeld van wie wij zijn en wat u van ons mag verwachten. 
 
Installatiebedrijf JKE Techniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is gevestigd in Prinsenbeek (Breda), wij zijn werkzaam voor zowel de particuliere als het zakelijke klanten. 
 
Bij Installatiebedrijf JKE Techniek kunt u rekenen op een klantgerichte aanpak en service. De onderneming denkt graag met u mee over de totaaloplossing voor uw project. Daarnaast maken we duidelijke afspraken; u kunt ervan op aan dat de projecten naar volle tevredenheid worden opgeleverd. Is er sprake van een storing of acute schade aan een installatie? Dan kunt u direct contact opnemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en komen indien nodig direct ter plaatse. 
 
Luisteren naar de wensen van de klant is het belangrijkste onderdeel, of het nu gaat om particulieren of bedrijven die een woning willen bouwen, verbouwen, renoveren... JKE denkt mee!  
 
Installatiebedrijf JKE Techniek is uitgeroepen tot beste bedrijf van 2012 in de regio Prinsenbeek. Wij zijn erg trots deze titel te morgen dragen en streven er ook na om ook 2013 weer beste bedrijf te mogen zijn.  
 
Beste bedrijf van 2012 
 
Installatiebedrijf JKE Techniek is uitgeroepen tot BESTE BEDRIJF 2012 in de regio Prinsenbeek. 
 
Ieder jaar reikt Allebedrijvenin de Bedrijvenawards uit. Deze Awards gaan naar de Beste Bedrijven van de 78 stadsportalen. Deze bedrijven worden gekozen door consumenten: het bedrijf met de beste beoordeling in zijn stadsportaal, wint de titel ‘Beste Bedrijf van de regio 2012’. Hoe meer positieve reviews een bedrijf heeft, hoe eerder het kans maakt op de titel!  
 
Ook dit jaar streven wij er na om ook 2014 deze titel te mogen dragen.