Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Oorschot BV in
TerheijdenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Oorschot BV
Bredaseweg 51
4844CK Terheijden

tel: 076-5423920

Extra informatie

Installatiebedrijf Van Oorschot BV is van oudsher actief in de elektrische energievoorziening voor overheid, industrie en utiliteit.   
Sinds 2012 maakt ETIB van Oorschot B.V. als werkmaatschappij van de Bakker Sliedrecht Groep, deel uit van de PON POWER GROEP en heeft daardoor haar mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid voor de realisatie en onderhoud van hoog- en laagspanningsinstallaties in de Industriële, Maritieme en Offshore markt. 
 
Daarnaast zijn wij actief in industriële automatisering en netanalyses. Wij kunnen specialistische metingen verrichten om de problemen in uw installatie te lokaliseren en deze vervolgens te verhelpen. 
 
Verder zijn wij actief in de alternatieve energie markt en installeren wij de elektrische installaties voor windmolenparken, biogascentrales en zonne-energie. 
 
Kijkt u verder op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die ETIB van Oorschot u biedt voor ontwerp, realisatie en onderhoud van uw elektrische installatie. 
 
Samenwerken 
 
De bedrijfsfilosofie van ETIB van Oorschot is samenwerken. 
Samenwerken met u als klant, maar ook met leveranciers, overheden en andere bedrijven om als energietechnische systeem-integrator voor u een totale installatie te realiseren in de juiste prijs-kwaliteit verhouding. 
 
Om tot dit resultaat te komen luisteren we goed naar u als klant, inventariseren we uw wensen, geven u een passende technische oplossing en realiseren wij een door u gewenste installatie, die een effectieve, veilige, milieu vriendelijke en duurzame bedrijfsvoering mogelijk maakt. 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 
 
Installatiebedrijf Van Oorschot BV is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van milieu en zet zich actief in om de invloed van haar activiteiten op het milieu te beperken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom een wezenlijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten. 
 
Éénduidigheid en doeltreffendheid staan wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betreft voorop. Daarom is in de werkmaatschappijen van de Bakker Sliedrecht Groep één beleid afgesproken, voor verdere informatie. 
 
Verandwoord Ondernemen 
 
Onafhankelijkheid 
 
Installatiebedrijf Van Oorschot BV hecht grote waarde aan haar onafhankelijkheid. Wij zijn daarom volledig vrij in het kiezen van leveranciers, waardoor wij in staat zijn om tegen de meest optimale prijs/kwaliteitverhouding uw installatie te realiseren. 
 
Persoonlijk gedreven 
 
Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte, flexibele en efficiënte organisatie, die met zeer bekwaam en gedreven personeel uw project daadkrachtig en innovatief uitvoert. 
 
Kwaliteit en veiligheid 
 
Wij hechten zeer veel waarde aan de door u gewenste kwaliteit en de veiligheid van uw en onze werknemers en daarmee de betrouwbaarheid van uw installatie en bedrijfsvoering. Ons personeel is daarom montage- en veiligheidstechnisch adequaat opgeleid en blijven middels cursussen en certificering bij in het vakgebied. Zo is al ons uitvoerend personeel opgeleid voor Installatie en Werk Verantwoordelijke of Vakbekwaam Persoon in het kader van de NEN 3140 (bedrijfsvoering laagspanning) en NEN 3840 (bedrijfsvoering hoogspanning). 
 
Verder is ons personeel gecertificeerd voor o.a. de volgende hoogspanningsgarnituren:  
 
● ­­ Euromold- Elastimold moffen en eindsluitingen t/m 36kV 
● ­­ Pfisterer connex stekkers grootte 2-3-4-5-6 t/m 245kV 
● ­­ ABB-Kabeldon (overgangs)moffen en eindsluitingen(15-36 kV) 
● ­­ IXOSIL moffen en eindsluitingen t/m 170 kV Type MSA - ESS 
 
Uiteraard zijn wij VCA** gecertificeerd. 
 
Marktsegmenten  
 
ETIB van Oorschot B.V. is een veelzijdig installatiebedrijf dat in staat is complete elektrische energievoorzieningen te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden. Onze activiteiten richten zich op de volgende marktsegmenten: 
Industrie/(semi)-overheid/zorg/maritiem en offshore. 
 
 
Onze activiteiten in deze genoemde segmenten richte zich op: 
 
● ­­ Hoog- en laagspanningsinstallaties 
● ­­ Service, beheer en onderhoud 
● ­­ Proces automatisering 
● ­­ Netanalyses en harmonische filters 
● ­­ Cos phi verbetering 
 
 
Veelal worden onze activiteiten ook gebundeld tot een totaal concept waardoor we met recht kunnen zeggen een energie-technische systeem integrator te zijn.