Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Jansen in
Utrecht



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:




Installatiebedrijf Jansen
Vlampijpstraat 55
3534AR Utrecht

tel: 030-2442587

Extra informatie

Disciplines   
Installatiebedrijf Jansen is een modern geoutilleerd bedrijf dat al vanaf 1945 actief is op het gebied van installatietechniek in de ruimste zin van het woord. 
 
Sinds 1994 zijn we een BRL6000 gecertificeerd bedrijf en zijn we aangesloten bij Uneto VNI. Naast het BRL6000 zijn we ook VCA en KOMO Instal gecertificeerd. 
 
Met meer dan 30 medewerkers houden wij ons dagelijks bezig met installatie-, loodgieters- en dakwerken. Wij houden onze medewerkers dan ook op de hoogte met de nieuwste trends en technieken door middel van cursussen en bijeenkomsten. 
 
Samen met bouwbedrijven, architecten en particuliere opdrachtgevers hebben we ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in de segmenten luxe woningbouw, utiliteitsbouw, zorgcentra en woningbouw. 
 
Vanuit de centraal gelegen vestiging in Utrecht en ons filiaal in Hilversum bieden wij onze klanten diensten van zeer uiteenlopende aard, variërend van het verhelpen van een lekkende kraan tot het realiseren van een gecompliceerd stuk installatiewerk. 
 
Wij vinden ons niet te groot voor het kleine werk, maar ook niet te klein voor het grote werk. 
Belangrijk vinden wij zaken als kwaliteit, prijsverhouding en service. 
 
Bij Installatiebedrijf Jansen staat de wens van de klant centraal. 
 
Duurzame techniek 
 
De laatste jaren is de aandacht voor duurzame energie steeds meer aan het groeien. Om de energievoorziening in de toekomst vast te stellen en het opwarmen van de aarde te reduceren, wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar duurzaam energie. 
 
De vraag naar fossiele brandstoffen wordt alsmaar groter. Terwijl iedereen zich hiervan onbewust is, raakt dit na een tijdje op. Het gevolg hiervan is de stijgende energieprijzen. De verwachting is dat met het schaarser worden van de fossiele brandstoffen, de energieprijzen nog verder zullen stijgen. Bij Installatiebedrijf Jansen staat duurzaam energie dan ook erg centraal. De laatste jaren hebben wij al diverse duurzame technieken geplaatst bij verschillende opdrachtgevers en klanten, met een tevreden resultaat. 
 
Het toepassen van duurzame techniek is vaak een grote investering. Daarom zijn er voor verschillende technieken subsidies beschikbaar. Deze subsidie verschilt per gemeente en fabrikant. 
 
Hieronder een overzicht van duurzame technieken die u kunt toepassen. 
 
Zonne-energie 
 
Elke dag schijnt de zon energiestralen op onze planeet. Zelfs als we het niet merken zoals in de winter, of op een bewolkte dag. Om deze energie te gebruiken zijn er in de loop der jaren diverse systemen ontwikkeld om deze energiestralen op te vangen en op te slaan. Hiervoor zijn er bijvoorbeeld zonnepanelen voor het opwekken van warmte ten behoeve van het verwarmen van het drinkwater of het verwarmen van uw woning. Uiteraard werken wij samen met bekende merken die zich houden aan de kwaliteit en service van hun systemen. 
 
Luchtenergie 
 
Lucht is overal aanwezig, zowel binnen als buiten. In deze lucht zit een bepaalde warmtecapaciteit die je weer kan gebruiken voor het verwarmen van het drinkwater. Dit gebeurt middels een warmtepompboiler (ook wel lucht/water warmtepomp genoemd). Dit kan bijvoorbeeld met een buitenunit op het dak, of met de mechanische afzuiging van uw woning of gebouw. 
 
Bron boring 
Bodemwarmte 
 
Onze aardbodem is een onuitputtelijke bron van energie. Op 5 á 7 meter diepte is de aardbodem 10 á 12 graden. Door middel van een warmtepomp kunnen we deze bron vol met energie gebruiken voor het verwarmen van onze woningen in de winter, of het koelen in de zomer. Daarnaast kan de warmtepomp ook het drinkwater of zwembadwater verwarmen. Warmtepompen kunnen relatief lage temperaturen omzetten in hogere temperaturen. Bij het toepassen van dit systeem heeft u een bron (gesloten of open bron) nodig met een bodemwisselaar. Je kan hierbij kiezen uit een verticale of horizontale bodemwisselaar.Het principe van een warmtepomp is dat je er een klein beetje energie instopt en er veel voor terug krijgt. Er kan tot wel 30% á 40% bespaard worden op de huidige energiekosten. 
 
Regenwater 
 
Onder duurzame techniek verstaat men niet alleen het opwekken van energie in een duurzame vorm, maar ook het gebruiken van regenwater voor specifieke doeleinden. In nederland valt gemiddeld 690 tot 900 mm regenwater per jaar. Dit staat gelijk aan 690 tot 900 liter per vierkante meter, per jaar. Dit water kunnen we bijvoorbeeld gebruiken voor het doorspoelen van onze toiletten, het gebruiken van de wasmachine of het besproeien van onze tuinen. Natuurlijk wordt dit water wel eerst gezuiverd voor gebruik. Omdat regenwater geen kalk bevat, is dit gebruiksvriendelijk voor uw apparaten. U verlengt hiermee de levensduur.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakbedekking  
  • Waterleidingen