Installatiebedrijf
BVI Installaties BV in
WagenbergOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
BVI Installaties BV
Dorpsstraat 32
4845CG Wagenberg

tel: 076-5931018

Extra informatie

Technische systemen en installaties moeten perfect functioneren. Niet alleen om redenen van comfort, maar ook vanwege continuïteit, bedrijfszekerheid en rendement. BVI Services realiseert dat zich als geen ander en staat borg voor een adequate werkwijze.    
Technische systemen en installaties moeten perfect functioneren. Niet alleen om redenen van comfort, maar ook vanwege continuïteit, bedrijfszekerheid en rendement. BVI Services realiseert dat zich als geen ander en staat borg voor een adequate werkwijze. 
 
Als no-nonsense bedrijf levert BVI Services diensten en producten aan onder meer overheden, scholen, gemeenten, zorginstellingen, (bouw) bedrijven, hotelketens etc. Wij richten ons hierbij op zowel de Nederlandse als de Belgische markt.  
 
Onze persoonlijke betrokkenheid en inzet bij elk project zijn dé onderscheidende factoren. De projecten die wij realiseren zijn middelgroot tot groot en bestrijken de vakgebieden: luchtbehandeling, koeling, computerinstallaties, verwarming en gebouwbeheersystemen.  
 
De jarenlange ervaring van BVI Services staat garant voor efficiente oplossingen op het gebied van installatietechniek. Energiebeheersing, comfort en innovatie zijn hierbij sleutelwoorden. Het is vanzelfsprekend dat wij steeds de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. 
 
Naast genoemde vakgebieden is BVI Services ook een sterke partner voor kostprijsbeheersing, projectmanagement en service-strategieën. De korte communicatielijnen worden hierbij door onze klanten als zeer prettig ervaren.  
 
Onze ondersteunende dienstverlening is gericht op alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden aan gebouwgebonden technische installaties. Wij stellen onze deskundigheid, ervaring en capaciteit ter beschikking om uw installaties technisch in optimale conditie te houden.  
 
BVI Services denkt met u mee, werkt snel offertes uit en is goed in budgetbeheer. Wij houden de haalbaarheid nauwlettend in de gaten. Samen met ons serviceniveau maakt dit BVI tot een betrouwbare supplier van kennis en diensten.

Specialiteit
  • Koelen  
  • Verwarmen  
  • Luchtbehandeling  
  • Sanitaire installaties  
  • Computerinstallaties  
  • Gebouw beheer  
  • Kostprijsbeheersing  
  • Projectmanagement  
  • Onderhoud en sservice