Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Rijsbergen BV in
RijsbergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Rijsbergen BV
Sint Bavostraat 88
4891CK Rijsbergen

tel: 076-5961615

Extra informatie

Installatiebedrijf Rijsbergen BV: allround in warmte, elektra en meer   
Welkom op de website van Installatiebedrijf Rijsbergen: dé allround installateur uit Rijsbergen voor de regio Roosendaal, Etten-Leur, Breda en Tilburg. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, cv-ketels en dak- en zinkwerk. Ook centrale en lokale verwarming, elektra en klimaat- en luchtbehandeling behoren tot ons dienstenpakket.  
 
Duurzaam & Energiebesparing 
 
Het realiseren van duurzame energiebesparende installaties staat hierbij hoog in het vaandel. Ook op het gebied van zonne-energie met behulp van een zonneboiler of zonnepanelen. Op deze site leest u wat we allemaal voor u kunnen betekenen! 
 
Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 
Over ons 
 
Ruim 25 jaar een totaalpakket in installatiewerk 
Allround, flexibel en een snelle service. Met deze kernwoorden laat Installatiebedrijf Rijsbergen zich in het kort omschrijven. Het huidige bedrijf is in 1983 ontstaan uit loodgietersbedrijf Henny Hoppenbrouwers. Vandaag de dag telt Installatiebedrijf Rijsbergen ruim 15 medewerkers, met ieder zijn eigen specialisme. We werken voor particulieren, bedrijven en instellingen in de omgeving van Rijsbergen. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld door diverse aannemers. 
 
Installatiebedrijf Rijsbergen BV heeft alle disciplines van het installatievak in huis. Van loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, tot elektra, verwarming, klimaat- en luchtbehandeling. Dankzij deze brede oriëntatie kunnen we een totaalpakket bieden op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, service en onderhoud. Met als grote voordeel voor u: één aanspreekpunt voor elk project! Als vaste klant profiteert u daarnaast optimaal van onze snelle service. Eén telefoontje is voldoende voor een vlotte aanpak van uw klacht of storing: 076 – 596 16 15.