Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Roks in
RijsbergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Roks
De Waterman 32
4891 TL Rijsbergen

tel: 076 - 5963273

Extra informatie

Installatiebedrijf Roks voor al uw installatiewerk!   
Installatiebedrijf Roks is een installatiebedrijf op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en duurzame energie. 
 
Vakkundig en vertrouwd in installatietechniek 
Installatiebedrijf Roks is een allround installatiebedrijf. Wij bieden oplossingen en ondersteuning op het gebied van installatietechniek voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt bij Installatiebedrijf Roks terecht voor loodgieterwerkzaamheden, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en duurzame energie. 
 
Onze specialisten van de service- en onderhoudsdivisie nemen de zorg voor u uit handen en staan voor u klaar met installatietechnische oplossingen in de regio Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Tilburg. 
Installatiebedrijf Roks werkt voor particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, scholen en bedrijven. Bij Roks vindt u de beste merken en ervaren medewerkers. 
 
Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 
 
Installatiebedrijf voor particulieren 
 
 
◦Sanitair 
 
 
◦Loodgieterswerk 
 
 
◦Centrale verwarming 
 
 
◦Duurzame energie 
 
 
◦Ventilatie & airconditioning